ΝΔ κατά Σκουρλέτη: Το επόμενο που περιμένουμε είναι να μας πει ότι έχει ζήσει 5 χρόνια στο Αιγάλεω - iefimerida.gr

ΝΔ κατά Σκουρλέτη: Το επόμενο που περιμένουμε είναι να μας πει ότι έχει ζήσει 5 χρόνια στο Αιγάλεω

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία αιχμηρή και ειρωνική απάντηση, η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται στον Πάνο Σκουρλέτη ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «ημιμαθή» και «χυδαίο λαϊκιστή» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Απαντώντας σε προηγούμενους χαρακτηρισμούς του υπουργού περί «χυδαίου λαϊκιστή» που «χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα ημιμάθειας», αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία σε μία σύντομη ανακοίνωσή της τρολάρει τον Σκουρλέτη λέγοντας όπως το μόνο που απομένει να ακούσει είναι ότι έζησε 5 χρόνια στο Αιγάλεω.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι «Ο κ. Πάνος Σκουρλέτης είπε για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι "χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα ημιμάθειας" και αναρωτήθηκε αν πρόκειται για "χυδαίο λαϊκιστή". Το επόμενο που περιμένουμε από τον κ. Σκουρλέτη είναι να μας πει ότι έχει ζήσει 5 χρόνια στο Αιγάλεω...».

Νωρίτερα, ο Πανος Σκουρλέτης από την Κέρκυρα είχε εξαπολύσει βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα ημιμάθειας», ενώ αναρωτήθηκε αν πρόκειται για ένα «χυδαίο λαϊκιστή».

Αφού εξέφρασε την αισιοδοξία του, για το πλέονασμα, ο υπουργός Εσωτερικών επιτέθηκε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας πως «Ο μόνος που φαίνεται να μην έχει καταλάβει ότι μπορούμε να αισιοδοξούμε, είναι δυστυχώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που χαρακτηρίζεται από ένα πλεόνασμα ημιμάθειας. Διότι κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει με διαφορετικό τρόπο τη θέση του».

Αναφερόμενος μάλιστα στη θέση που διατύπωσε ο Μητσοτάκης να δοθεί δηλαδή ένα μέρος του πλεονάσματος του 2016 προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, τους παιδικούς σταθμούς, υπενθύμισε πως «Δείχνει και ημιμαθής διότι δεν γνωρίζει, δεν του το είπε προφανώς ο κ. Σαμαράς όταν του παραχώρησε την αρχηγία του κόμματος του, ότι οι δαπάνες κάθε χρονιάς προσδιορίζουν το πρωτογενές αποτέλεσμα, πλεόνασμα ή έλλειμμα εκείνης της χρονιάς και δεν μπορούν να αφορούν την παρελθούσα».

Στη συνέχεια ο κ. Σκουρλέτης έκανε λόγο για έλλειψη οικονομικής παιδείας του κ. Μητσοτάκη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Αυτή τη στοιχειώδη οικονομική παιδεία θα έπρεπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που φιλοδοξεί μάλιστα κάποια στιγμή να γίνει πρωθυπουργός, να την είχε, ή να τον είχε ενημερώσει το επιτελείο του.

Αν πάλι το ήξερε και κάνει τέτοιες δηλώσεις σημαίνει ότι πρόκειται για ένα χυδαίο λαϊκιστή, ο οποίος κάνει πως δεν γνωρίζει ή δεν γνωρίζει και προσπαθεί για άλλη μία φορά σε μία κρίσιμη στιγμή, να δημιουργήσει αμφιβολίες και χαμηλές προσδοκίες στον κόσμο, το σίγουρο είναι ότι πρόκειται τελικά για ένα πλεόνασμα ανευθυνότητας που τον χαρακτηρίζει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ