Ενοχλημένος ο Βασιλειάδης, δεν πάει στον τελικό του Κυπέλλου - iefimerida.gr

Ενοχλημένος ο Βασιλειάδης, δεν πάει στον τελικό του Κυπέλλου

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενοχλημένος από τους χειρισμούς της ΕΠΟ στο θέμα του τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στον Βόλο, ο Γιώργος Βασιλειάδης, ναι μεν άναψε το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή του αγώνα στο Πανθεσσαλικό, ωστόσο, θέλοντας να εκφράσει την έντονη δυσφορία του, έχει αποφασίσει να μην παραστεί.

Η απόφαση να γίνει κανονικά ο τελικός στο Πανθεσσαλικό το Σάββατο το βράδυ (20:30) λήφθηκε, παρά την αρχική άρνηση της Πολιτείας, που θεωρεί πως δεν πληρούνται βασικές προϋποθέσεις για την ασφάλεια φιλάθλων και ομάδων. Τόσο οι ομάδες όσο και η ΕΠΟ, όμως, πίεσαν καταστάσεις, από τη στιγμή που οι εργασίες στο γήπεδο προχωρούσαν με γρήγορο ρυθμό, ενώ και η αστυνομία έδωσε την έγκρισή της, με αποτέλεσμα ο κ. Βασιλειάδης να πει, τελικά, το «ΟΚ», αλλά με την απουσία του αύριο να δείξει την έντονη δυσαρέσκεια του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βασιλειαδης τελικός ΕΠΟ ΠΑΟΚ αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ