Επίσημη απόφαση: Ο τελικός Κυπέλλου διεξάγεται το Σάββατο στον Βόλο - iefimerida.gr

Επίσημη απόφαση: Ο τελικός Κυπέλλου διεξάγεται το Σάββατο στον Βόλο

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι πλέον επίσημο. Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο στις 20:30 στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο», όπως αποφασίστηκε στην τελευταία σύσκεψη.

Στην τελευταία σύσκεψη το «παρών» έδωσαν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές και ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί οι πιέσεις από ΕΠΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η αντίδραση της ΓΓΑ όταν αντιλήφθηκε πως τα εισιτήρια που είχε αγοράσει ο κόσμος δεν ήταν αριθμημένα, εισηγήθηκε την αναβολή του τελικού με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη να ανακοινώνει οριστική απόφαση αναβολής αλλά να προκύπτει πως ήταν σύμφωνος.

Ωστόσο, σήμερα στην τελευταία σύσκεψη στον Βόλο, κάμφθηκαν όσες αντιστάσεις υπήρχαν, δόθηκαν οι απαραίτητες δεσμεύσεις για την αρίθμηση των εισιτηρίων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως και ο υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης έδωσε την συγκατάθεσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ τελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ