Θεοχαρόπουλος: Λογικές Ζουράρι στον ΣΥΡΙΖΑ -Ποιος ζει ποιος πεθαίνει μετά το 2018 - iefimerida.gr

Θεοχαρόπουλος: Λογικές Ζουράρι στον ΣΥΡΙΖΑ -Ποιος ζει ποιος πεθαίνει μετά το 2018

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Με αυτά που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας έρχονται όχι καλύτερες ημέρες, όπως είπε, αλλά δύσκολες μέρες και μια επώδυνη κατάσταση για την ελληνική κοινωνία και οικονομία», τονίζει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μιλώντας στον Real Fm καταλόγισε στον πρωθυπουργό ότι «όχι μόνο ότι ζει εκτός πραγματικότητας με αυτά που δηλώνει», αλλά «ότι προσπαθεί να περάσει ένα τεχνητό κλίμα ευφορίας. Αυτά που κατηγορούσε παλιότερα, τα κάνει τώρα πολλαπλάσια. Έχει υπογράψει μείωση συντάξεων, μείωση αφορολογήτου, προληπτική νομοθέτηση, για τα οποία έχει πει ο ίδιος ότι μερικά από αυτά είναι αντισυνταγματικά, εκτός κοινοτικού κεκτημένου και μετά από όλα αυτά, λέει τώρα ότι έρχονται καλύτερες μέρες».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ κυριάρχησαν λογικές 'Ζουράρι': «ποιος ζει, ποιος πεθαίνει, μετά το 2018».

Υπογράμμισε ακόμη ότι η κατάσταση είναι τραγική στην ελληνική οικονομία και κοινωνία ενώ για το σχεδιασμό της κυβέρνησης να ψηφιστούν τα αντίμετρα σε πολλά άρθρα ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε ότι πρόκειται για τους γνωστούς επικοινωνιακούς ελιγμούς και τα πυροτεχνήματα του κ. Τσίπρα.

«Θα φέρει μέτρα για δεκάδες θέματα (από μείωση συντάξεων μέχρι και πώληση στρατηγικών μονάδων της ΔΕΗ) σε ένα άρθρο και θα σπάσει σε πολλά άρθρα την υποσχεσιολογία για επιδόματα μετά το 2019, για να δίνει πίσω ένα μικρό μέρος από εκεί όπου τα παίρνει», είπε.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ