Reuters: Στο 2%, από 2,7%, «προσγειώνει» την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας η Κομισιόν - iefimerida.gr

Reuters: Στο 2%, από 2,7%, «προσγειώνει» την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας η Κομισιόν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Προσγειώνει» η Κομισιόν την πρόβλεψη για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας το 2017, σύμφωνα με ευρωπαίο αξιωματούχο, που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας το 2017 θα είναι γύρω στο 2% αντί της αρχικής εκτίμησης για 2,7%, υποστηρίζει η Κομισιόν.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες εκτιμήσεις των Βρυξελλών, η αύξηση του ΑΕΠ θα διαμορφωθεί, κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, στο 2,7%.

Όπως εξηγεί η ίδια πηγή, οι αναθεώρηση οφείλεται στην αβεβαιότητα που προκαλεί η καθυστέρηση των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων που ζητούν οι θεσμοί, μετά και την τεχνική συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ Αθήνας και θεσμών, στις αρχές της εβδομάδας.

Η ανακοίνωση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, όταν θα δημοσιοποιηθούν οι εκτιμήσεις της Κομισιόν για την πορεία των οικονομιών των χωρών της Ένωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κομισιόν ανάπτυξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ