Η Ιβάνκα Τραμπ δίνει ρεσιτάλ στον χορό με τους γιους της -Οι περίεργες φιγούρες της που έγιναν viral [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ιβάνκα Τραμπ δίνει ρεσιτάλ στον χορό με τους γιους της -Οι περίεργες φιγούρες της που έγιναν viral [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχει πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα, αλλά η Ιβάνκα Τραμπ δεν ξεχνά πως πάνω απ΄όλα είναι μητέρα δύο γλυκύτατων μωρών.

Κι ενώ όλη μέρα, εκείνη και ο άνδρας της ασχολούνται με υποθέσεις του πατέρα της, μιας και είναι σύμβουλοί του, αλλά η Ιβάνκα προσπαθεί όταν γυρνάει στο σπίτι να περνάει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τους γιους της, Τεοντόρ και Τζόσεφ.

Η ίδια απέδειξε πόσο πολύ της αρέσει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της και εγγόνια του Ντόναλντ Τραμπ με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on May 4, 2017 at 5:02am PDT

Στο βίντεο η Ιβάνκα Τραμπ εμφανίζεται να χορεύει με τον 3χρονο γιο της Τεοντόρ, κάνοντας περίεργες φιγούρες και εκπλήσσοντας τους πάντες.

Με τον γιο της να δίνει ρεσιτάλ στον χορό, η ίδια ανέφερε στο σχόλιό της πως ακόμη και αυτές οι μικρές στιγμές έχουν σημασία ειδικά για όσες γυναίκες εργάζονται.

Όπως ήταν φυσικό, η ίδια έγινε αμέσως viral στα social media, μιας και με αυτό της το βίντεο αποκάλυψε την πιο χαλαρή της πλευρά.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on May 3, 2017 at 8:02pm PDT

Πάντως, η κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ παρουσίασε και με αυτό το τρόπο το καινούργιο της βιβλίο, το οποίο κυκλοφόρησε την Τρίτη και ονομάζεται «Οι γυναίκες που δουλεύουν, ξαναγράφοντας τους κανόνες της επιτυχίας».

Η ίδια είχε αναφέρει πως για ηθικούς ρόλους δεν θα κάνει χρήση του τίτλους της στον Λευκό Οίκο και δεν θα παρουσιάσει το βιβλίο, κάνοντας εμφανίσεις και δίνοντας συνεντεύξεις. Έτσι, η Ιβάνκα αποφάσισε πως τα social media είναι ο καλύτερος τρόπος, ώστε και να δείξει και το ταλέντο της στο χορό και να προωθήσει το νέο της επιχειρηματικό βήμα ως συγγραφέας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάνκα Τραμπ instagram μωρά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ