Επιμένει ο Πολάκης και απαντάει με μαντινάδα στην κριτική για το Νοσοκομείο Ζακύνθου - iefimerida.gr

Επιμένει ο Πολάκης και απαντάει με μαντινάδα στην κριτική για το Νοσοκομείο Ζακύνθου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά δημοσιογράφων, αναλυτών και ΜΜΕ αλλά και κάποιων «πολύ αριστερών» εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης για την κριτική που δέχτηκε για τη συμμετοχή του σε χειρουργεία στο Νοσοκομείο Ζακύνθου.

«Αυτοί που είναι του χώρου της υγείας και κατάλαβαν ακριβώς τι κάναμε χθες στη Ζάκυνθο με τους δύο συναδέλφους χειρούργους από την Κυπαρισσία, με ρωτούν ακόμα πως το τολμήσαμε» τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης. Απαντά με μια μαντινάδα ενώ για αυτούς που άσκησαν κριτική γράφει: «Αυτο ΔΕΝ μπορουν ουτε να το καταλάβουν ουτε να το ΦΤΑΣΟΥΝ όλοι αυτοί οι δήθεν άριστοι ,οι δήθεν δημοσιογράφοι, οι δήθεν αναλυτές ,οι δήθεν φιλελεύθεροι που κατοικοφωλευουν στις πίστες των ΜΜΕ της διαπλοκής ....(αλλα και κάποιοι "πολύ αριστεροί" που τους χαλιεται το όνειρο της παγκόσμιας επανάστασης). ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ !!!!»

Επιμένει ο Πολάκης και απαντάει με μαντινάδα στην κριτική για το Νοσοκομείο Ζακύνθου | iefimerida.gr 0

Αναλυτικά η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

Αυτοί που ειναι του χώρου της υγείας και κατάλαβαν ακριβως τι κάναμε χθες στη Ζάκυνθο με τους δυο συναδέλφους χειρούργους απο την Κυπαρισσια (Καλοφωλιας και Συκαλιας)και το συνάδελφο αναισθησιολόγο απο τα Γιάννενα(Σουλιώτη),με ρωτούν ακόμα πως το τολμήσαμε ..
Η απαντηςη ειναι δυο πράγματα
1)Η γνώση ειναι δυναμη
Και όπως λέει και μια μαντινάδα
2) Το πρωτο χάρισμα τ'αντρούς
ειναι να μη φοβάται
να βάζει το κορμί μπροστά
χωρίς να το λυπάται

Αυτο ΔΕΝ μπορουν ουτε να το καταλάβουν ουτε να το ΦΤΑΣΟΥΝ όλοι αυτοί οι δήθεν άριστοι ,οι δήθεν δημοσιογράφοι ,οι δήθεν αναλυτές ,οι δήθεν φιλελεύθεροι που κατοικοφωλευουν στις πίστες των ΜΜΕ της διαπλοκής ....(αλλα και κάποιοι "πολύ αριστεροί" που τους χαλιεται το όνειρο της παγκόσμιας επανάστασης)
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ !!!!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πολάκης Ζάκυνθος χειρουργείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ