Θριαμβολογεί ο Τραμπ: Τελείωσε το Obamacare [βίντεο] - iefimerida.gr

Θριαμβολογεί ο Τραμπ: Τελείωσε το Obamacare [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την οριακή ψηφοφορία 217 έναντι 213 στη Βουλη των Αντιπροσώπων, ο Τραμπ θριαμβολογεί για την επιτυχία του.

«Και αυτό, μην απατάσθε, αυτό είναι η ακύρωση και η αντικατάσταση του Obamacare. Μην απατάσθε καθόλου» είπε με ύφος απόλυτου νικητή ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων να εγκρίνει ψήφισμα για την ακύρωση και την αντικατάσταση του εμβληματικού νόμου για την υγεία και την κοινωνική ασφάλιση του Μπαράκ Ομπάμα.

Με τους Ρεμπουπλικάνους, ωστόσο, να πλειοψηφούν στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, ήταν θέμα χρόνου να εγκριθεί η προεκλογική «σημαία» του Ντόναλντ Τραμπ κατά του Obamacare.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα, ωστόσο και με οριακή πλειοψηφία, 217 ψήφους υπέρ έναντι 213 κατά, η συζήτηση πλέον μεταφέρεται στη Γερουσία, την άνω Βουλή των ΗΠΑ, όπου αναμένεται να τροποποιηθεί το κείμενο κατά μεγάλο μέρος, τις επόμενες εβδομάδες.

"And this is, make no mistake, this is a repeal and a replace of Obamacare, make no mistake about it," Pres. Trump says after AHCA passage. pic.twitter.com/5VAklzeZ9v

Θριαμβολογεί ο Τραμπ: Τελείωσε το Obamacare [βίντεο] | iefimerida.gr 0

AP photo

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ Obamacare
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ