Τα ρούχα και τα αξεσουάρ με τα οποία απαγορεύεται να πας στο γραφείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ με τα οποία απαγορεύεται να πας στο γραφείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις περισσότερες γυναίκες, o συνδυασμός των ρούχων που κάνουν το πρωί για το γραφείο είναι πονοκέφαλος.

Ο χρόνος είναι ελάχιστος, το άγχος για να τα προλάβουν όλα είναι τις περισσότερες φορές το κυρίαρχο αίσθημα και σαφώς οδηγεί σε στιλιστικά λάθη.

Στο γραφείο η εμφάνισή θα πρέπει να εκπέμπει δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και κομψότητα. Το «φοράω ό,τι βρίσκω μπροστά μου» εδώ δεν ισχυεί. Γιατί η εμφάνισή μας στη δουλειά καθρεπτίζει την προσωπικότητά μας.

Το να ντύνεσαι καθημερινά για τη δουλειά κομψά, κάνοντας διαφορετικούς συνδυασμούς, φαινομενικά, δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση.

Ομως, μπορεί να γίνει. Αρκεί να οργανώσεις την γκαρνταρόμπα σου με ένα τέτοιο τρόπο που να επιτρέπει να δημιουργείς εύκολα στην κάθε σου μέρα σύνολα που να σου ταιριάζουν. H εμφάνισή σου στη δουλειά έχει επίδραση και στην ψυχολογία σου. Ρούχα που φοράμε κάθε μέρα και δεν μας εμπνέουν, μπορεί ακόμα και να μας κάνουν να νιώθουμε αντιπαραγωγικοί.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρούχα αξεσουάρ γραφείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ