Ανάκληση αδειών για Energa και Hellas Power - iefimerida.gr

Ανάκληση αδειών για Energa και Hellas Power

οφειλές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να κληθούν να καταθέσουν στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας οι εταιρείες Energa και Hellas Power για την ανάκληση της άδειάς τους ζητεί η Αρχή, καθώς ο διαχειριστής του συστήματος (ΔΕΣΜΗΕ) διαπίστωσε ότι δεν έχουν κατατεθεί τα χρήματα που οφείλουν.

Οι οφειλές φτάνουν τα 27 εκατομμύρια ευρώ και γι' αυτό και αποφασίστηκε ανάκληση των αδειών τους. Από την πλευρά τους οι δύο εταιρείες προτείνουν να καταθέσουν 15 εκατομμύρια ευρώ με την προϋπόθεση να εξασφαλίσουν πρώτα την έγκριση του διαχειριστή ότι θα τους εντάξει στο μητρώο προμηθευτών.

Το ενεργειακό σήριαλ πάντως αναμένεται να έχεταικ και άλλα επεισόδια καθώς εκκρεμούν μηνύσεις και αγωγές κατά του διαχειριστή του συστήματος, αφού σύμφωνα με τις δύο εταιρείες επισημαίνοντας παράλληλα ότι το ελληνικό δημόσιο τους οφείλει 340 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ