Κρήτη: Καραμπόλα με τρία αυτοκίνητα- Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες - iefimerida.gr

Κρήτη: Καραμπόλα με τρία αυτοκίνητα- Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τροχαίο ατύχημα με τέσσερις τραυματίες, σημειώθηκε πριν από λίγο στην εθνική οδό Ηρακλείου- Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, ένα αγροτικό, ένα ΙΧ επιβατηγό και ένα επιβατηγό με κρατικές πινακίδες.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 14:30 στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος περίπου της Παντάνασσας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον τέσσερα άτομα.

Το ατύχημα συνέβη όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες δύο από τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους παρασέρνοντας και το τρίτο κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ μεταφέροντας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου τρεις γυναίκες και δύο άνδρες τραυματίες, όλοι τους ηλικίας άνω των 50 ετών.

Και οι πέντε είχαν τις αισθήσεις τους ενώ όπως όλα δείχνουν η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Η αστυνομία προειδοποιεί τους οδηγούς που κινούνται στην περιοχή, όπου συνέβη το τροχαίο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς υπάρχον συντρίμμια στο οδόστρωμα, τα οποία απομακρύνονται από τις αρχές.

Πηγή: cretapost

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη τροχαίο τραυματίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ