Πληγωμένη η Μπελούτσι μιλάει για το διαζύγιό της: «O,τι είχα χτίσει εκλάπη μέσα σε λίγες στιγμές» - iefimerida.gr

Πληγωμένη η Μπελούτσι μιλάει για το διαζύγιό της: «O,τι είχα χτίσει εκλάπη μέσα σε λίγες στιγμές»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πόσο πολύ πληγώθηκε, αλλά και δυσκολεύθηκε να ξαναπατήσει στα πόδια της μετά το διαζύγιό της με τον Βενσάν Κασέλ μίλησε στο γαλλικό περιοδικό Paris Match η Μόνικα Μπελούτσι.

Η Ιταλίδα καλλονή είπε πως μετά από μία σχέση 20 ετών και έγγαμου βίου 14 ετών, όταν έφτασε η στιγμή του διαζυγίου αισθανόμουν εντελώς χαμένη.
«Εκείνη τη στιγμή αισθανόμουν εντελώς χαμένη. Ό,τι είχα χτίσει, εκλάπη μέσα σε λίγες στιγμές την επομένη του διαζυγίου. Μετά από μία σχέση είκοσι χρόνων, έπρεπε να ξαναφτιάξω τη ζωή μου», λέει η Μπελούτσι σε κάποιο σημείο της συνέντευξης και συνεχίζει: «Για να είναι γλυκιά η ζωή, για να επιβιώσουμε και για να μην υποφέρουμε, είναι πιθανό να κλείνουμε τα μάτια σε κάποια πράγματα και να βλέπουμε μόνο τα ωραία. Μέχρι την ημέρα που συνειδητοποιούμε ότι είμαστε περιτριγυρισμένοι από άτομα που δεν είναι αναγκαστικά καλά για εμάς», πρόσθεσεη 52χρονη ηθοποιός.

Η Μόνικα Μπελούτσι θα είναι για δεύτερη φορά στη ζωή της η οικοδέσποινα των τελετών έναρξης και λήξης του Φεστιβάλ των Κανών.

Πληγωμένη η Μπελούτσι μιλάει για το διαζύγιό της: «O,τι είχα χτίσει εκλάπη μέσα σε λίγες στιγμές» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μόνικα Μπελούτσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ