ΗΠΑ: Γέλασε ειρωνικά κατά του υπ. Δικαιοσύνης του Τραμπ και τώρα απειλείται με φυλάκιση! [βίντεο] - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Γέλασε ειρωνικά κατά του υπ. Δικαιοσύνης του Τραμπ και τώρα απειλείται με φυλάκιση! [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ένα χρόνο πίσω απ' τα σίδερα της φυλακής κινδυνεύει να βρεθεί μια γυναίκα που κρίθηκε ένοχη για διατάραξη της τάξης επειδή είχε γελάσει κατά την ακρόαση της Γερουσίας για την έγκριση του διορισμού του Τζεφ Σέσιονς στο υπουργείο Δικαιοσύνης!

Η Ντεζιρέ Φαϊρούζ καταδικάστηκε επειδή γέλασε ειρωνικά τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο γερουσιαστής της Αλαμπάμα Ρίτσαρντ Σέλμπι είπε ότι «είναι σαφές και αποδεδειγμένο ότι όλοι οι Αμερικανοί τυγχάνουν ίσης μεταχείρισης» από τον μέλλοντα, τότε, υπουργό Δικαιοσύνης.

ΗΠΑ: Γέλασε ειρωνικά κατά του υπ. Δικαιοσύνης του Τραμπ και τώρα απειλείται με φυλάκιση!  [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Μαζί της καταδικάστηκαν και άλλοι δύο διαδηλωτές που φόρεσαν, ειρωνικά, κοστούμια της Κου Κλουξ Κλαν καταγγέλλοντας με τον τρόπο αυτό τον Σέσιονς για ρατσιστικές θέσεις, που κατηγορείται ότι διατύπωσε στο παρελθόν.

ΗΠΑ: Γέλασε ειρωνικά κατά του υπ. Δικαιοσύνης του Τραμπ και τώρα απειλείται με φυλάκιση!  [βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Υπενθυμίζεται ότι το 1986 η Δικαστική Επιτροπή της Γερουσίας είχε απορρίψει τον εκλεκτό του Τραμπ από μια θέση στο ομοσπονδιακό δικαστικό Σώμα εν μέσω ισχυρισμών περί φυλετικών διακρίσεων.

Οι τρεις καταδικασθέντες συνδέονται με την οργάνωση προάσπισης των δικαιωμάτων των γυναικών Code Pink.

ΗΠΑ: Γέλασε ειρωνικά κατά του υπ. Δικαιοσύνης του Τραμπ και τώρα απειλείται με φυλάκιση!  [βίντεο]  | iefimerida.gr 2

«Θεώρησα ότι είναι καθήκον μου ως πολίτης να αντιδράσω στο διορισμό του γερουσιαστή Τζεφ Σέσιονς, ενός ανθρώπου που εμφορείται από αντιμεταναστευτικές και ομοφοβικές απόψεις κι έχει καταψηφίσει αρκετά μέτρα για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», ανέφερε η Φαϊρούζ σε δήλωσή της που μοιράστηκε πριν ανακοινωθεί η ετυμηγορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ