Peugeot: Σημαντική αύξηση των πωλήσεων τους πρώτους μήνες του 2017 - iefimerida.gr

Peugeot: Σημαντική αύξηση των πωλήσεων τους πρώτους μήνες του 2017

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πορεία της Peugeot στην ελληνική αγορά τους 4 πρώτους μήνες του 2017 αποδεικνύεται ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς οι πωλήσεις της αυξήθηκαν τόσο σε ότι αφορά τις εταιρικές όσο και αυτές της λιανικής.

Έτσι λοιπόν στην πρώτη κατηγορία η γαλλική μάρκα, που στη χώρα μας εκπροσωπείται επίσημα από την Aiglon SA του ομίλου Συγγελίδη, πούλησε 29,3% περισσότερα εταιρικά αυτοκίνητα σε σχέση με πέρυσι -σε απόλυτα νούμερα από 1.299 το 2016, 1.579 το 2017. Η αντίστοιχη αύξηση στις πωλήσεις λιανικής ήταν 5,7% (782 μονάδες το 2017, έναντι 740 το 2016).

Συνολικά η αύξηση των πωλήσεων της Peugeot για το πρώτο τετράμηνο του 2017 ανέρχεται σε 20,8%, γεγονός που έχει αυξήσει το μερίδιο αγοράς της στο 8,3%. Αντίστοιχα αυξημένες κατά 22,7% είναι και οι πωλήσεις των επαγγελματικών της μοντέλων, στα οποία δεν συμπεριλαμβάνεται κάποιο πικ-απ, γεγονός που τη φέρνει στην 1η θέση στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο 208, που στην πολύ σημαντική κατηγορία Β έχει μερίδιο αγοράς της τάξης του 13,2%.

Η πολύ καλή πορεία της Peugeot στην ελληνική αγορά οφείλειται στην καινούργια και πλήρη γκάμα της, τους ιδιαίτερα σύγχρονους και οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, στο δίκτυο πωλήσεων και στις ενέργειες της επίσημης αντιπροσωπείας.

Peugeot: Σημαντική αύξηση των πωλήσεων τους πρώτους μήνες του 2017 | iefimerida.gr 0
Peugeot: Σημαντική αύξηση των πωλήσεων τους πρώτους μήνες του 2017 | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Peugeot
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ