ΠΓΔΜ: Ο νέος πρόεδρος της Βουλής εγκαταστάθηκε στο γραφείο του -Το στόλισε με αλβανικές σημαίες [εικόνα] - iefimerida.gr

ΠΓΔΜ: Ο νέος πρόεδρος της Βουλής εγκαταστάθηκε στο γραφείο του -Το στόλισε με αλβανικές σημαίες [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανέλαβε τα καθήκοντά του παρά τις αντιδράσεις ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Βουλής της ΠΓΔΜ, Ταλάτ Τζαφάερι.

Ωστόσο, να σημειωθεί ότι κατάσταση στα Σκόπια ενδεχομένως να μην εξομαλύνεται από την κίνηση του Τζαφέρι να εγκατασταθεί στο γραφείο του και να αναλάβει τα καθήκοντά του, ιδιαίτερα εφόσον ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Γκιόργκι Ιβάνωφ, ούτε ο απερχόμενος πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι και το κόμμα του VMRO, τον αναγνωρίζουν ως νόμιμα εκλεγμένο από την βουλή Πρόεδρο.

Η πρώτη του κίνηση όμως φαίνεται πως πρόκειται να πυροδοτήσει την ήδη έκρυθμη κατάσταση στη χώρα, αφού το γραφείο του νέου προέδρου κοσμούν από τις πρώτες στιγμές αλβανικές σημαίες.

«Δεν ψηφίσαμε το SDSM για να τοποθετηθεί η αλβανική σημαία στη Βουλή ή να ακούμε τον αλβανικό εθνικό ύμνο», σημειώνει χαρακτηριστικά η εφημερίδα Republica των Σκοπίων.

ΠΓΔΜ: Ο νέος πρόεδρος της Βουλής εγκαταστάθηκε στο γραφείο του -Το στόλισε με αλβανικές σημαίες [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΓΔΜ πρόεδρος Βουλής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ