Survivor: Ξεσπάθωσε ο Σπαλιάρας κατά των Διασήμων - Για να το βλέπει η μάνα μου, το βλέπει και όλος ο κόσμος - iefimerida.gr

Survivor: Ξεσπάθωσε ο Σπαλιάρας κατά των Διασήμων - Για να το βλέπει η μάνα μου, το βλέπει και όλος ο κόσμος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί για μία ακόμα φορά να είναι προτεινόμενος από τους συμπαίκτες του για αποχώρηση, όμως ο Γιάννης Σπαλιάρας επιμένει ότι είναι πολύ καλύτερα με τους Μαχητές από ότι με τους Διάσημους.

Ο Σπαλιάρας μίλησε ξανά για το γεγονός ότι περνάει καλύτερα με τη νέα του ομάδα παρά με την παλιά, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα καρφιά του σε πρώην παίκτες των Διασήμων.

«Το έχω πει πολλές φορές και νομίζω ότι καταλαβαίνετε ότι λέω αλήθεια και ο κόσμος το καταλαβαίνει, ότι από εκεί δεν περνούσα τόσο καλά.

Φτάσαμε σε σημείο που πήγαμε στο έπαθλο επικοινωνίας και ήταν η μάνα μου και ο αδελφός μου και μου λένε σε βλέπουμε να χαμογελάς και χαμογελάμε και εμείς. Δηλαδή, τι άλλο να δεις; Μέχρι η μάνα μου το κατάλαβε.

Και φαντάζομαι για να το βλέπει η μάνα μου, το βλέπει και όλος ο κόσμος. Αφού ξαφνικά άρχισα να χαμογελάω» είπε.

«Εντάξει, κι εδώ έχουμε κάποιες φορές τσιτώσει και εντάσεις, αλλά καμία σχέση. Κανένας από εδώ δεν είχε στρατηγική άσχημη και από εκεί υπήρχαν κόντρες έντονες.

Τέλος πάντων, τώρα έχουνε, οι περισσότεροι που δημιουργούσαν άσχημες καταστάσεις και στην αντίπαλη ομάδα έχουν φύγει.

Δεν υπάρχουν στην αντίπαλη ομάδα, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω. Πάντως, δεν θα ήθελα να ξαναπάω από εκεί», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor σπαλιαρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ