Βαρβαρότητα σε ανήλικα κορίτσια -«Μια γυναίκα μου έκοψε τα γεννητικά όργανα με ένα μαχαίρι» - iefimerida.gr

Βαρβαρότητα σε ανήλικα κορίτσια -«Μια γυναίκα μου έκοψε τα γεννητικά όργανα με ένα μαχαίρι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν ήμουν επτά ετών και ζούσα ακόμη στο Καράτσι του Πακιστάν, η μητέρα μου με πήγε στον παιδίατρο για την ετήσια εξέτασή μου.

Καθόμουν σε ένα σκαμνί και προσποιούμουν πως γυάλιζα τα παπουτσάκια μπαλαρίνας που φορούσα, όταν άκουσα τη μητέρα μου να ρωτάει ψιθυριστά τον γιατρό αν είχε έρθει η κατάλληλη ώρα να αφαιρέσουμε το «κακό». Η συζήτηση που είχαν δεν μου φάνηκε τελείως άγνωστη. Νωρίτερα μέσα στον ίδιο μήνα, η μητέρα μου με είχε ρωτήσει αν είχα αισθανθεί ποτέ φαγούρα ή αν ένιωθα περίεργα εκεί κάτω. Δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι με ρωτούσε, οπότε δεν θυμάμαι ακριβώς ούτε τις απαντήσεις μου.

Αυτό που θυμάμαι όμως ήταν τη μητέρα μου να μου εξηγεί πως όταν θα γινόμουν επτά, ένα «κακό» που βρισκόταν μέσα μου θα προσπαθούσε να μεγαλώσει εκεί κάτω και σιγά σιγά θα πήγαινε στον εγκέφαλό μου. Έπρεπε να το αφαιρέσουμε, μου είχε πει. Ύστερα από μία σύντομη εξέταση, ο γιατρός συμφώνησε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.gr πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ