Ο Κομίνης διαιτητής στον τελικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το Σάββατο - iefimerida.gr

Ο Κομίνης διαιτητής στον τελικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το Σάββατο

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Κομίνης είναι ο διαιτητής που επελέγη από την ΚΕΔ για να διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που θα γίνει το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Ο ρέφερι από τη Θεσπρωτία θα έχει βοηθούς τους Χρήστο Μπάλτα (Αχαΐας) και Γιώργο Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), ενώ βοηθοί γραμμής θα είναι οι Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών) και παρατηρητής ο Γιάννης Τσαχειλίδης (Πειραιά).

Ο Κομίνης ήταν βοηθός γραμμής στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να εκφράζουν τότε παράπονα για ένα χέρι του Χουλτ που (ορθώς) δεν καταλογίστηκε πέναλτι. Επίσης είχε διαιτητεύσει το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0 και το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-0 για τη φετινή Super League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ