Την Πέμπτη η αποφυλάκιση του Ακη Τσοχατζόπουλου -Γιατί του ζήτησαν να καταβάλει 2.000 ευρώ επιπλέον - iefimerida.gr

Την Πέμπτη η αποφυλάκιση του Ακη Τσοχατζόπουλου -Γιατί του ζήτησαν να καταβάλει 2.000 ευρώ επιπλέον

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις δύο ώρες διήρκεσε η απεργία πείνας της Βίκυς Σταμάτη, καθώς, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο πρώην υπουργός θα αποφυλακιστεί και θα πάει στο σπίτι του αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος για τον οποίο ο κ. Τσοχατζόπουλος δεν έχει ακόμα αποφυλακιστεί είναι γραφειοκρατικός. Αύριο όμως αναμένεται να βγει από τις φυλακές Κορυδαλλού, αφού, όπως είπε ο συνήγορός του, καταβάλει πρώτα το ποσό των 2.000 ευρώ που αφορά στην εξαγορά της καταδίκης του για το πόθεν έσχες άλλους 6 μήνες και στην προσαύξηση για τα δικαστικά έξοδα.

Προηγουμένως, η κυρία Σταμάτη είχε βγει από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, στο οποίο νοσηλεύεται ο κ. Τσοχατζόπουλος, οργισμένη λόγω της μη αποφυλάκισής του, δηλώνοντας ότι πως αν δεν αποφυλακιστεί σήμερα ο σύζυγός της, θα τα τινάξει όλα στον αέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ