Βουλευτής Ενωσης Κεντρώων: Ολη η Ελλάδα θα βλέπει την εξεταστική για την Υγεία, θα ξεπεράσουμε σε τηλεθέαση το Survivor - iefimerida.gr

Βουλευτής Ενωσης Κεντρώων: Ολη η Ελλάδα θα βλέπει την εξεταστική για την Υγεία, θα ξεπεράσουμε σε τηλεθέαση το Survivor

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε σήμερα η μακρά μάχη που θα διεξαχθεί μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης μέσα από την εξεταστική επιτροπή για την υγεία.

Στην πρώτη συνεδρίαση ο πρόεδρος της επιτροπής πρότεινε οι εργασίες να ξεκινήσουν με την υπόθεση του Ερρίκος Ντινάν στη συνέχεια το ΚΕΕΛΠΝΟ και στο τέλος να εξεταστεί το θέμα της φαρμακευτικής δαπάνης.
Ως προς το τελευταίο θέμα ο πρόεδρος της επιτροπής ανέφερε ότι έχει φτάσει ήδη έγγραφο στη επιτροπή από ομάδα πολιτών κατά της διαφθοράς στο οποίο γίνεται λόγος πως υπάρχουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το 2009 το υπουργείο υγείας ήταν παράρτημα φαρμακευτικής εταιρίας.
Επί αυτού του εγγράφου ο Βουλευτής της ΝΔ
Νότης Μυταρακης τόνισε ότι «φυσικά και θέλουμε στοιχεία αλλά θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να μην γίνει η εξεταστική βήμα προσωπικής προβολής προσώπων».
Από την πλευρά της δημοκρατικής συμπαράταξης η κ Χριστοφυλλοπουλου ανέφερε πως πρέπει να μείνουν εκτός της αίθουσας οι κομματικές σκοπιμότητες ενώ όσον αφορά την ιεράρχηση των θεμάτων τόνιζε πως κατά την άποψη της θα πρέπει να προταχθεί η εξέταση της φαρμακευτικής δαπάνης για την οποία είναι το μείζον και μετά τα άλλα θέματα.
Επίσης ο πρόεδρος της επιτροπής ανέφερε ότι ο πρώην υπουργός υγείας Δημήτρης Κρεμαστινός έστειλε επιστολή με την οποία ζητεί να κληθεί στην επιτροπή για να καταθέσει για τα όσο γνωρίζει γύρω από τα θέματα της υγείας . Όπως ανέφερε η επιστολή γίνεται αποδεκτή και φυσικά και θα κληθεί να καταθέσει..

Οι συνεδριάσεις θα μεταδίδονται από το κανάλι της βουλής ζωντανά και επίσης θα αποστέλλονται και τα πρακτικά στους δημοσιογράφους.
Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά της βουλευτού της Ένωσης Κεντρώων Μεγαλοοικονόμου η οποία εκτίμησε ότι όλος ο Ελληνικός λαός να είναι κολλημένος στη τηλεόραση και θα παρακολουθεί τις εργασίες της επιτροπής και ότι η η προβολή της επιτροπής θα ξεπεράσει σε τηλεθέαση το survivor.
Τέλος ο πρόεδρος της επιτροπής ανακοίνωσε ότι τα μέλη της επιτροπής δεν θα αμοιβονται για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επιτροπή για την υγεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ