Οριστικό: Ο τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ξεκινά το Σάββατο στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό - iefimerida.gr

Οριστικό: Ο τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ξεκινά το Σάββατο στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σκέψεις αναβολής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας δεν υπερίσχυσαν και η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά.

Το γεγονός πως το Πανθεσσαλικό δεν είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει ένα μεγάλο παιχνίδι, οδήγησε τους ανθρώπους της ΕΠΟ στην απόφαση να εισηγηθούν αναβολή του τελικού έως την ερχόμενη Τετάρτη.

Σκοπός ήταν να ετοιμαστούν όλα όσα είχε ζητήσει η αστυνομία αλλά και όσα επέβαλλαν οι κανονισμοί για τη διεξαγωγή του αγώνα.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχοντας μεταξύ τους επικοινωνία πριν ξεκινήσει η σύσκεψη είχαν αποφασίσει να πιέσουν για τη μη αναβολή του αγώνα και τελικά αυτό αποφασίστηκε στη διάρκεια της τελευταίας σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας.

Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 20:30 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένος και πλέον γίνεται ένας αγώνας δρόμου τις τελευταίες τρεις μέρες ώστε να είναι όλα έτοιμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ Πανθεσσαλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ