ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πιέζουν για τη διεξαγωγή του αγώνα - Δεν θέλουν αναβολή - iefimerida.gr

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πιέζουν για τη διεξαγωγή του αγώνα - Δεν θέλουν αναβολή

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελευταία κρίσιμη σύσκεψη στο Πανθεσσαλικό θα βγει η οριστική απόφαση για τη διεξαγωγή ή την αναβολή του τελικού Κυπέλλου στον Βόλο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Η αστυνομία ζήτησε αλλαγή ώρας και η ΕΠΟ εισηγήθηκε την αναβολή του αγώνα προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεται το γήπεδο.

Ωστόσο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη μεταξύ τους επικοινωνία αποφάσισαν να ζητήσουν να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι και να μην οδηγηθεί σε αναβολή για δύο σημαντικούς λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με την ταλαιπωρία που θα υποστεί ο κόσμος, ο οποίος έχει προγραμματίσει να βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου στον Βόλο και ο δεύτερος με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί και για τις δύο ομάδες στα πλέι-οφ.

Πάντως το μόνο βέβαιο είναι πως η οριστική απόφαση θα βγει στην τελευταία σύσκεψη, η οποία θα ξεκινήσει στις 14:00 και στην οποία θα δώσουν το «παρών» όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ τελικός Κυπέλλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ