Γράφει ιστορία ο Ολυμπιακός – 6ο Final 4 τα τελευταία 9 χρόνια - iefimerida.gr

Γράφει ιστορία ο Ολυμπιακός – 6ο Final 4 τα τελευταία 9 χρόνια

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία τρόπαια, τα δύο εκ των οποίων συνεχόμενα. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται και πάλι σε Final 4 με στόχο φυσικά να φτάσει στην 4η κατάκτηση της Euroleague.

Η συνέπεια σε μια ομάδα είναι το πρώτο της σκαλοπάτι στο δρόμο για την επιτυχία. Ο Ολυμπιακός αν για κάτι έχει να υπερηφανεύεται τα τελευταία χρόνια είναι πως δείχνει συνεπής με αυτό που προστάζει η ιστορία της ομάδας.

Για 6η φορά τα τελευταία 9 χρόνια θα βρεθεί σε Final 4, έχοντας το μικρότερο μπάτζετ από τις ομάδες που θα μετέχουν σε αυτό.

Ο ημιτελικός θα τον βρει απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και πανάκριβη ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Την ομάδα δηλαδή απέναντι στην οποία κατέκτησε το 2ο τρόπαιο της ιστορίας του το 2012 στην Κωνσταντινούπολη και την οποία απέκλεισε στον ημιτελικό του 2013 στο Λονδίνο.

Οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά στον ημιτελικό της Μαδρίτης το 2015, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν ακόμη μια πανάξια νίκη-πρόκριση στον ημιτελικό με σκορ 70-68.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΤΣΣΚΑ Μόσχας FInal 4
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ