Δεν αποφυλακίστηκε ο Ακης Τσοχατζόπουλος -Δεν έβρισκαν το διαβατήριό του - iefimerida.gr

Δεν αποφυλακίστηκε ο Ακης Τσοχατζόπουλος -Δεν έβρισκαν το διαβατήριό του

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε σήμερα θα αποφυλακιστεί τελικά ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος. Αν και όλοι περίμεναν πως σήμερα θα έφευγε από τις φυλακές Κορυδαλλού, τελικά η γραφειοκρατεία τον κρατάει μέσα.

Μπορεί τα χρήματα (200.000 ευρώ) να τα είχε συγκεντρώσει η πλευρά Τσοχατζόπουλου, ωστόσο σήμερα προέκυψε ένα ακόμα εμπόδιο. Η σημερινή αιτία παραμονής του Ακη Τσοχατζόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού ήταν το διαβατήριό του. Επειδή σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα, ο πρώην υπουργός έπρεπε να παραδώσει το διαβατήριό του. Ωστόσο δεν ήταν στην κατοχή της οικογένειάς του, αφού του το είχαν παρακρατήσει με παλαιότερη δικαστική απόφαση.

Παρά την άμεση κινητοποίηση των συνηγόρων υπεράσπισης, οι οποίοι όλη την ημέρα αναζητούσαν στις αρμόδιες υπηρεσίες το διαβατήριο του πρώην υπουργού, όταν κατάφεραν να το πάρουν στα χέρια τους είχε παρέλθει το χρονικό περιθώριο για να μπορέσει να αποφυλακιστεί ο Ακης Τσοχατζόπουλος εντός της ημέρας, αφού οι υπηρεσίες κλείνουν στις 15:00.

Μάλιστα η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη ήταν σίγουρη πως ο σύζυγός της θα αποφυλακιζόταν σήμερα και πήγε η ίδια έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να τον συνοδέψει στο σπίτι τους στην Κυψέλη. Τελικά θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον άλλη μία ημέρα υπομονή.

«Το εγχείρημα είναι εξαρτημένο από τον χρόνο. Υπάρχει η εκκρεμότητα με το διαβατήριο και να πετύχουμε η εισαγγελία να είναι ανοιχτή για να δώσει τα αποφυλακιστήρια» είπε η κα Σταμάτη έξω από τις φυλακές. Όταν ρωτήθηκε αν ο Ακης Τσοχατζόπουλος σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν, εκείνη είπε ότι ελπίζει πως θα μιλήσει ο ίδιος για όλα όταν θα αποφυλακισθεί. Μάλιστα, έκλεισε με την φράση «Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Είναι πρωτοφανές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ