Στη φυλακή ο παιδοκτόνος της Αγίας Βαρβάρας που έπνιξε και πέταξε την 6χρονη Στέλλα - iefimerida.gr

Στη φυλακή ο παιδοκτόνος της Αγίας Βαρβάρας που έπνιξε και πέταξε την 6χρονη Στέλλα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή ο 61χρονος απόστρατος αστυνομικός που δολοφόνησε την μικρή του κόρη Στέλλα, αφού κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παιδοκτόνος δεν απάντησε στις ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της απολογίας του επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης δήλωσε την έντονη δυσαρέσκειά του για την κίνηση της γυναίκας του να βρεθεί απέναντί του δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής με την ίδια να δηλώνει οργισμένη για το αναπάντεχο κακό που την βρήκε.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της αναμένεται να ορίσει και η οικογένεια τεχνικούς συμβούλους-πραγματογνώμονες μετά το αίτημα του κατηγορουμένου για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδοκτόνος έγκλημα Αγία Βαρβάρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ