Αγιος Παύλος -Ο μυστικός κόλπος με τα σμαραγδένια νερά που κλείνει μέσα του το ελληνικό καλοκαίρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγιος Παύλος -Ο μυστικός κόλπος με τα σμαραγδένια νερά που κλείνει μέσα του το ελληνικό καλοκαίρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα σε ένα φυσικό άνοιγμα των βράχων, με μια μικρή παραλία με άμμο, βότσαλα και βράχια, που έχει ρηχά κρυστάλλινα νερά και υπέροχη θέα, βρίσκεται ο κόλπος του Αγίου Παύλου.

Το δεξί τμήμα της παραλίας προσφέρει ξαπλώστρες, φαγητό και νησιώτικη μουσική, ενώ το αριστερό τμήμα προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης.

Στο ένα άκρο του κόλπου, υπάρχει το μικρό εκκλησάκι, που αποτελεί πόλο έλξης για πολλά ζευγάρια που επιλέγουν κάθε χρόνο αυτό το σημείο για να κάνουν το γάμο τους.

Και για τους λάτρεις του κινηματογράφου οι βαρκάρηδες που αγκυροβολούν στην περιοχή μπορούν να τους οδηγήσουν στο Λακί, όπου γυρίστηκαν κάποιες σκηνές της ταινίας «Τα κανόνια του Ναβαρόνε»!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε εικόνες στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Aγιος Παύλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ