Λεβέντης: Η κυβέρνηση καθυστέρησε ένα χρόνο αλλά υπέγραψε τα πάντα - iefimerida.gr

Λεβέντης: Η κυβέρνηση καθυστέρησε ένα χρόνο αλλά υπέγραψε τα πάντα

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην επίτευξη συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης-Θεσμών αναφέρεται σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης υποστηρίζοντας πως «η Κυβέρνηση καθυστέρησε ένα χρόνο και τελικά υπέγραψε τα πάντα».

Ο Βασίλης Λεβέντης στρέφει τα πυρά και κατά της αντιπολίτευσης σημειώνοντας πως εκείνη από την πλευρά της έλεγε «κάντε γρήγορα» και τώρα ισχυρίζεται ότι πρόκειται για συμφωνία ντροπής και παράδοσης της χώρας στους δανειστές.

Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων:

«Η Κυβέρνηση καθυστέρησε ένα χρόνο και τελικά υπέγραψε τα πάντα. Η αντιπολίτευση έλεγε «κάντε γρήγορα» και τώρα ισχυρίζεται ότι πρόκειται για συμφωνία ντροπής και παράδοσης της χώρας στους δανειστές.

Φοβούμαστε ότι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα αντιμετωπίζει το πολύ σοβαρό ζήτημα παραμονής της χώρας στο ευρώ, χωρίς ευθύνη και σοβαρότητα, με μικρό-υπολογισμούς και τυχοδιωκτισμούς.

Εμείς ως Ένωση Κεντρώων είχαμε ζητήσει διάλογο και συνεννόηση, ακόμη και σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά τέτοιου είδους συνεννοήσεις είναι άγνωστες στα δημοκρατικά ήθη της χώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ