Με σειρά προτεραιότητας μοιράζουν τα εισιτήρια του τελικού ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Με σειρά προτεραιότητας μοιράζουν τα εισιτήρια του τελικού ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ παρέλαβαν τα εισιτήρια του τελικού και από την Τετάρτη αρχίζει η διάθεσή τους προς τον κόσμο που θα θέλει να ταξιδέψει στο Βόλο το Σάββατο για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό.

Η κάθε ομάδα παρέλαβε 8.000 εισιτήρια και ο τρόπος με τον οποίο θα τα διαθέσει στον κόσμο, είναι σχεδόν ίδιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως παρέλαβε και διαθέτει τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (6 Μαΐου 2017 – Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, 20:30).

Λόγω του πολύ περιορισμένου αριθμού, τα εισιτήρια θα διατεθούν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP (συμπεριλαμβανομένων των κατόχων σουίτας), στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας στη Θύρα 1 (εξαιρούνται παιδικά, χορηγικά), στις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος, στους Σ.Φ. ΠΑΟΚ και στους χορηγούς.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Σύμφωνα με τις οδηγίες της αστυνομίας, θα γίνει αυστηρός έλεγχος και η επίδειξη ταυτότητας θα είναι απαραίτητη κατά την είσοδο στο γήπεδο, ενώ θα απαγορευθεί η είσοδος σε οποιονδήποτε φέρει εισιτήριο που δεν αναγράφονται τα δικά του πραγματικά στοιχεία και είναι αναντίστοιχα με της ταυτότητάς του.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αύριο Τετάρτη, 03.05.2017, από τις 09:00 ως τις 19:00».

Από την πλευρά της ΑΕΚ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, θα δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας, στους οργανωμένους αλλά και σε συνδέσμους της επαρχίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ