Met Gala 2017: Oι καλοντυμένες, οι κακοντυμένες και οι αδιάφορες [εικόνες] - iefimerida.gr

Met Gala 2017: Oι καλοντυμένες, οι κακοντυμένες και οι αδιάφορες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε πρώτη Δευτέρα του Μάη και ενώ όλοι εμείς βγαίνουμε στην εξοχή για να φτιάξουμε τα πιο ευφάνταστα στεφάνια λουλουδιών, οι A-listers δίνουν το «παρών» σε ένα από τα μεγαλύτερα events, το Met Gala.

Φέτος, με θέμα του τη νέα έκθεση του Costume Institute, «Rei Kawakubo: Comme des Garçons: Art of the In-Between» ( η Rei είναι η πρώτη εν ζωή σχεδιάστρια που οι δημιουργίες φιλοξενούνται στο Metropolitan Museum of Art μετά τον Yves Saint Laurent το 1983) και οικοδέσποινα τη σιδηρά κυρία της Vogue, Anna Wintour, τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και του καλλιτεχνικού και όχι μόνο στερεώματος συγκεντρώθηκαν στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης, για να γιορτάσουν.

Οι αφίξεις στο κόκκινο και πολυφωτογραφημένο χαλί της χρονιάς ξεκίνησαν από νωρίς το απόγευμα και ολοκληρώθηκαν μετά από πολλές ώρες με τις μεγάλες σταρ να καταφθάνουν τελευταίες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ met gala 2017 MET gala μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ