O Τανιμανίδης φωτογραφίζει τη σύντροφό του στο πάρτι γενεθλίων του στον Αγιο Δομίνικο [εικόνα] - iefimerida.gr

O Τανιμανίδης φωτογραφίζει τη σύντροφό του στο πάρτι γενεθλίων του στον Αγιο Δομίνικο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μήνυμα χαράς και ευγνωμοσύνης δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την 1η Μαΐου για τα γενέθλιά του στις 30 Απριλίου.

«Σήμερα που κλείνω τα 36 μου χρόνια είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ, είμαι χαρούμενος για κάθε εμπειρία που έχω ζήσει μέχρι σήμερα, για κάθε μέρα που έχει περάσει από πάνω μου, για κάθε ρυτίδα που έχει εμφανιστεί στο πρόσωπο μου, για κάθε μου ατέλεια, για κάθε χαμόγελο που έχω σκάσει και ακόμα περισσότερο για κάθε χαμόγελο που έχω χαρίσει» έγραψε μεταξύ άλλων.

Τα γενέθλιά του γιορτάστηκαν φέτος με μοναδικό τρόπο μιας και ο παρουσιαστής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται στον Αγιο Δομίνικο. Στο πλευρό του η σύντροφός του, Χριστίνα Μπόμπα που πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του παρουσιαστή.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ