Aυτό το τζιν δεν υπάρχει -Είναι αόρατο και μόλις έγινε sold out [εικόνες] - iefimerida.gr

Aυτό το τζιν δεν υπάρχει -Είναι αόρατο και μόλις έγινε sold out [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα έχουμε δει ξεφτισμένα, κομμένα, σε όλες τις αποχρώσεις, στενά, φαρδιά, σκισμένα. Κι όμως δεν έχουμε δει ακόμη την πιο hot εκδοχή τους.

Ένα νέο -αμφιλεγόμενο- τζιν έκανε την εμφάνισή του, θέλοντας να κάνει μια σοβαρή δήλωση χωρίς να λέει απολύτως τίποτα. Η μόδα γενικά προστάζει να δοκιμάζουμε νέα πράγματα και να πιέζουμε λίγο τα όρια. Τα συγκεκριμένα τζιν όμως το παρατράβηξαν λιγάκι. Πρόκειται για ένα παντελόνι που δεν υπάρχει. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε για το πόσο πρακτικά είναι, σας ενημερώνουμε ότι τα παντελόνια είναι κατασκευασμένα από 100% πολυουρεθάνη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα που σημαίνει ότι πλένονται κανονικά.

Επιπλέον, αν σας πέσει φαγητό, μπορείτε να το σκουπίσετε αμέσως με μεγάλη ευκολία. Koστίζουν περίπου 55 ευρώ και δυστυχώς αυτή τη στιγμή είναι Sold out.


Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιν γυναίκα μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ