Η Μαδρίτη στις «φλόγες» - Ρεάλ και Ατλέτικο στον πρώτο ημιτελικό του Champions League - iefimerida.gr

Η Μαδρίτη στις «φλόγες» - Ρεάλ και Ατλέτικο στον πρώτο ημιτελικό του Champions League

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση βρίσκεται πλέον στο τελικό της στάδιο. Το Champions League έφτασε στην ημιτελική φάση και απόψε (21:45, Cosmote Sport 1) η Ρεάλ υποδέχεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται για 7η συνεχόμενη φορά και 12η συνολικά στα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και απέναντί της θα βρει την ομάδα κόντρα στην οποία κατέκτησε το ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ το 2014 και το 2016. Την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σε πέντε νοκ-άουτ μονομαχίες η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έχει πανηγυρίσει τρεις προκρίσεις και δύο νίκες σε τελικούς, έχοντας το πάνω χέρι κόντρα στους «ροχιμπλάνκος».

Η Ρεάλ έχει πάρει την πρόκριση πάντως μόλις σε δύο από τους τελευταίους επτά ημιτελικούς στους οποίους έφτασε ενώ την τελευταία φορά που ηττήθηκε από ισπανικό σύλλογο στην Ευρώπη ήταν το 2011 από την Μπαρτσελόνα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης από την πλευρά της βρίσκεται στα ημιτελικά για 3η φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και 6η συνολικά στον κορυφαίο ευρωπαϊκό θεσμό. Από τον Σεπτέμβριο του 2013 μετράει μόλις 6 ήττες σε 22 εκτός έδρας παιχνίδια. Ολες με μόλις ένα γκολ διαφορά.

Η «βασίλισσα» δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκάρεθ Μπέιλ, με τον Ίσκο να παίρνει τη θέση του.

Από την πλευρά του ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Χιμένες και Χουανφράν είναι εκτός μάχης με τον Βρσάλικο να είναι τραυματίας. Το θετικό πάντως για τους «ροχιμπλάνκος» είναι πως επιστρέφει ο Καράσκο στην επίθεση.

Πιθανές Συνθέσεις
Ρεάλ Μαδρίτης:Νάβας - Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο - Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς - Ίσκο, Μπενζεμά, Ρονάλντο
Ατλέτικο Μαδρίτης:Όμπλακ - Ερνάντεζ, Γοδίν, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς - Σαούλ, Κόκε, Γκάμπι, Καράσκο - Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ