Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας την Κυριακή: Εγγραφές από αύριο - iefimerida.gr

Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας την Κυριακή: Εγγραφές από αύριο

φωτογραφίες αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας την Κυριακή, με παράλληλες εκδηλώσεις για τους λάτρεις του είδους, αγώνες και έκθεση ποδηλάτων.

Ανοίγουν τη Τετάρτη 3 Μαΐου οι εγγραφές του 24ου Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας στις εξωτερικές μονάδες του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Ο 24ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας διοργανώνεται από το Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας την Κυριακή 7 Μαΐου και αποτελεί ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός για την Αθήνα με μαζική συμμετοχή για μικρούς και μεγάλους.

Η εκκίνηση θα δοθεί από την Πλατεία Συντάγματος (μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη) στις 10:00 και 10:15 των διαδρομών 13 χλμ και 3,5 χλμ αντίστοιχα.

Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας την Κυριακή: Εγγραφές από αύριο   | iefimerida.gr 0

Νέα σημεία εγγραφών:

Από 3 έως 5 Μαΐου σε όλα τα αθλητικά και πολιτιστικά κέντρα του Οργανισμού, από 09:00 έως 20:00
Μπορείτε να δείτε όλα τα σημεία εγγραφών στο www.opanda.gr

Το Σάββατο 6 Μαΐου σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην πλατεία Συντάγματος από 10:00 – 20:00

Την ημέρα της εκδήλωσης στη γραμματεία του αγώνα στην πλατεία Συντάγματος, από τις 08:00 έως 09:30

Και μην ξεχνάτε ότι συνεχίζονται οι ηλεκτρονικές εγγραφές έως 5 Μαΐου και ώρα 15:00, στο www.opanda.gr και στο www.cityofathens.gr

Η παραλαβή των αριθμών, όσον αφορά στις ηλεκτρονικές εγγραφές, θα γίνεται από Τετάρτη 3 έως και το Σάββατο 6 Μαΐου, ΜΟΝΟ από τα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, Ισόγειο-αίθουσα Κόντογλου, Τμήμα Προγραμματισμού –Ανάπτυξης και Μαζικού Αθλητισμού, Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 –16:00 και το Σάββατο 6/5, 9:00 – 19:00, τηλ. 210-5284873 – 4

Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας την Κυριακή: Εγγραφές από αύριο   | iefimerida.gr 1

Ενα συναρπαστικό ποδηλατικό διήμερο!

Μετά το τέλος του Ποδηλατικού Γύρου, ελάτε να ζήσετε από κοντά την πρώτη αμιγώς αγωνιστική διοργάνωση, το 1ο Athens Criterium, στις 11:30, στο οποίο θα λάβουν μέρος αθλητές και ομάδες από την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Ο αγώνας αποτελεί μια συνεργασία του ΟΠΑΝΔΑ, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και του MBike και είναι ενταγμένος στο καλεντάρι και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI).

Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας την Κυριακή: Εγγραφές από αύριο   | iefimerida.gr 2

Και το Athens Bike Weekend, σε συνεργασία με το Mbike, πιστό στο ραντεβού του, θα μας περιμένει όλο το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 18:00, με δράσεις, παιχνίδια, έκθεση ποδηλάτων και ευκαιρίες για όλους να ανακαλύψουν και να χαρούν το ποδήλατο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ