Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα μετά το Λευκό Οίκο -Πιο χαλαρό στιλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα μετά το Λευκό Οίκο -Πιο χαλαρό στιλ [εικόνες]

Φωτογραφία: Ιnstagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη της εμφάνιση μετά από καιρό έκανε η Μισέλ Ομπάμα, η οποία μίλησε σε συνέδριο αρχιτεκτόνων στην Φλόριντα.

Η ίδια φαινόταν ιδιαίτερα ξεκούραστη μετά από σχεδόν δύο μήνες διακοπές, ενώ τις εντυπώσεις τράβηξαν οι στιλιστικές της επιλογές.

Αφήνοντας στην άκρη τα αυστηρά ταγιέρ και τα φορέματα και ίσια γραμμή, όπου συνήθιζε να φοράει στον Λευκό Οίκο, η Μισέλ προτίμησε αυτή την φορά ένα πιο αέρινο ασύμμετρο φόρεμα σε μαύρη, λευκή και μπεζ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με με άνετα ψηλοτάκουνα σανδάλια.

Εκτός αυτού, το φόρεμα της δεν ήταν κάποιου πολύ διάσημου σχεδιαστή, αλλά από τον οίκο Lafayette 148, αξίας 548 δολλαρίων.

A post shared by Barack Obama Fanpage (@the_obamas_) on Apr 28, 2017 at 3:13am PDT

Η Μισέλ απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού, ενώ ανέφερε για ακόμη μία φορά πως δεν θα βάλει υποψηφιότητα για να κατέβει ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, λόγω των παιδιών της.

Η πρώην Πρώτη Κυρία πάντως ήταν μαζί με τον Μπάρακ Ομπάμα στο εξωτικό νησί του Μάρλον Μπράντο, όπου απόλαυσαν τις διακοπές τους κάνοντας βόλτες με πολυτελές γιότ και έχοντας την Όπρα, τον Τομ Χανκς και τον Μπρους Σπρίνγκστιν στην παρέα τους.

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on May 1, 2017 at 11:05am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μισέλ Ομπάμα φόρεμα συνέδριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ