Σήμερα απολογείται ο παιδοκτόνος της Αγ. Βαρβάρας -Σοκάρει η ψυχραιμία του και οι δικαιολογίες του - iefimerida.gr

Σήμερα απολογείται ο παιδοκτόνος της Αγ. Βαρβάρας -Σοκάρει η ψυχραιμία του και οι δικαιολογίες του

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ο 61χρόνος, πρώην αστυνομικός, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 6χρόνη κόρη του Στέλλα και στη συνέχεια την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών.

Ο 61χρονος παιδοκτόνος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων έπειτα από την προθεσμία που ζήτησε και πήρε την περασμένη Παρασκευή.

O πρώην αστυνομικός που ομολόγησε πως εκείνος ήταν που σκότωσε την 6χρονη κόρη του, αφού προηγουμένως είχε επιχειρήσει να παραπλανήσει τους αστυνομικούς στην κατάθεσή του σημειώνοντας πως έπεσαν θύμα ληστείας με τους κλέφτες να παίρνουν από το σπίτι την 6χρονη κόρη του με σκοπό να την απαγάγουν αναμένεται σήμερα να απολογηθεί σε εισαγγελέα και ανακτριτή.

Σοκαριστικό είναι το γεγονός πως ο 61χρονος περιέγραψε με ιδιαίτερη ψυχραιμία στους αστυνομικούς τα όσα είχαν συμβεί, αφού ο ίδιος μετά το μοιραίο τοποθέτησε το πτώμα της 6χρονης κόρης του σε τρεις μεγάλες σακούλες και στη συνέχεια την πέταξε στα σκουπίδια, θέλοντας να κρύψει τα ίχνη του και αποπροσανατολίζοντας στη συνέχεια τις αρχές.

Σήμερα απολογείται ο παιδοκτόνος της Αγ. Βαρβάρας -Σοκάρει η ψυχραιμία του και οι δικαιολογίες του | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, σοκάρει το γεγονός πως ενώπιον των αστυνομικών ο 61χρόνος απέδωσε τα ψυχολογικά προβλήματα που ισχυρίζεται ότι έχει στα κινητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η κόρη του.

«Εξ αιτίας του προβλήματος της Στέλλας έπεσα σε κατάθλιψη με αποτέλεσμα εδώ και τρία χρόνια να παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Με το που γεννήθηκαν τα παιδιά εγώ και η γυναίκα μου κάναμε ένα τεράστιο λάθος. Το λάθος μας ήταν ότι εγώ αφιερωνόμουν αποκλειστικά με τον Μάριο και η γυναίκα μου με την Στέλλα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θέλει μόνο τη μαμά της και απέναντί μου να είναι επιθετική » σημείωσε στην πρώτη κατάθεσή του ο 61χρονος παιδοκτόνος ισχυριζόμενος πως τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε οφείλονταν στα κινητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η κόρη του.

«Οταν φτάσαμε σπίτι της είπα ότι πρέπει να την κάνω μπάνιο. Πήρα τα χάπια μου και ήπια ποτήρι κρασί. Παρακάλεσα πάλι την Στέλλα να την κάνω μπάνιο. Εκείνη εξακολουθούσε να μην θέλει, γιατί ήθελε τη μαμά της. Άρχισε να με χτυπάει με τα χέρια της στην κοιλιά. Όπως με χτυπούσε και το κεφάλι της βρισκόταν στο ύψος του στήθους μου, την έσφιξα με το δεξί μου χέρι για να σταματήσει να με χτυπάει, μέχρι που κατάλαβα ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της. Άνοιξα το χέρι μου που την έσφιγγα και η Στέλλα έπεσε στο πάτωμα. Είδα ότι δεν ανέπνεε και κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε γίνει. Τα έχασα, τρομοκρατήθηκε και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να βγάλω τη Στέλλα έξω από το σπίτι. Πήγα στο αποθηκάκι και πήρα τρεις μαύρες σακούλες σκουπιδιών», η συγκλονιστική περιγραφή του 61χρονου παιδοκτόνου της Αγίας Βαρβάρας στην πρώτη του απολογία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αγία Βαρβάρα έγκλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ