Κικίλιας: Ο ΣΥΡΙΖΑ τίμησε την Πρωτομαγιά, υπογράφοντας... μνημόνιο [εικόνα] - iefimerida.gr

Κικίλιας: Ο ΣΥΡΙΖΑ τίμησε την Πρωτομαγιά, υπογράφοντας... μνημόνιο [εικόνα]

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια αιχμηρή ανάρτηση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας σηκώνει το γάντι και απαντώντας στο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μέσω Τwitter είχε «παροτρύνει» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάει στο Χίλτον προκειμένου να «στηρίξει το ΔΝΤ», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, με ανάρτησή του στο Twitter τονίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνος που τιμά την εργατική Πρωτομαγιά υπογράφοντας σκληρά μέτρα και νέο μνημόνιο.

Η ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τιμά την εργατική Πρωτομαγιά υπογράφοντας σκληρά μέτρα και νέο Μνημόνιο. Ο καλύτερος συμπαραστάτης όλων των εποχών».

Η κυβέρνηση #syriza τιμά την εργατική #Πρωτομαγιά υπογράφοντας σκληρά μέτρα & νέο Μνημόνιο. Ο καλύτερος συμπαραστάτης όλων των εποχών! pic.twitter.com/B4jqxQCrgC

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Κικίλιας ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ