Ολυμπιακός: Ανακοινώνει την πρόσληψη του Ρεμί Γκαρντ - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Ανακοινώνει την πρόσληψη του Ρεμί Γκαρντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σεζόν για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ στο Αγρίνιο, με τους Πειραιώτες να κατακτούν και φέτος το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο ΟΣΦΠ είναι έτοιμος τις επόμενες ημέρες να ανακοινώνει τον νέο του προπονητή, μετά από μία σεζόν στην οποία είχε 5 διαφορετικούς (Σίλβα, Βίκτορ, Μπέντο, Βούζας, Λεμονής).

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ο νέος τεχνικός της ομάδας, Ρεμί Γκαρντ, ο οποίος θα αναλάβει άμεσα το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο με υψηλές απαιτήσεις σε Ελλάδα-Ευρώπη.

Ο 51χρονος Γάλλος τεχνικός, δεν βρισκόταν στον πάγκο κάποιας ομάδας, από την ημέρα που αποχώρησε από την Πρέμιερ Λιγκ και την Άστον Βίλα ενώ δημιούργησε το όνομά του στον πάγκο της Λιόν, για σχεδόν μια τριετία. Πλέον, είναι ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον νέο Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ρεμι γκαρντ προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ