Ξαφνικό «άνοιγμα» Τραμπ: Θα ήταν τιμή μου να συναντούσα τον Κιμ Γιονγκ Ουν - iefimerida.gr

Ξαφνικό «άνοιγμα» Τραμπ: Θα ήταν τιμή μου να συναντούσα τον Κιμ Γιονγκ Ουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν μέσω εντάσεων ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Βόρεια Κορέα για το πυρηνικό πρόγραμμα, ο Ντόναλντ Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Αν ήταν κατάλληλες οι περιστάσεις για να τον συναντήσω τότε σίγουρα θα το έκανα, θα ήταν τιμή μου» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, σε συνέντευξη του στο Bloomberg τη Δευτέρα.

«Μπορεί οι περισσότεροι ηγέτες να μην το έλεγαν ποτέ αυτό (σ.σ. ότι θα δέχονταν μια συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν) αλλά εγώ θα το έκανα» δήλωσε ο Τραμπ.

MORE: Amid heightened tensions, President Trump says he would meet with North Korean leader Kim Jong Un https://t.co/vc9g4kePBI pic.twitter.com/FqSyia5THI

Πάντως, μόλις χθες ο Τραμπ τον χαρακτήριζε... παμπόνηρο. «Ο κόσμος διερωτάται αν είναι διανοητικά υγιής. Δεν ξέρω τίποτε. Αυτό που μπορώ να σας πω και σε πολύ κόσμο δεν αρέσει που το λέω είναι ότι διαδέχτηκε τον πατέρα του σε ηλικία 26 ή 27 ετών. Συναλλάσσεται με πρόσωπα κατά τα φαινόμενα σκληρά, κυρίως με τους στρατηγούς και άλλους. Και πολύ νέος κατάφερε να αναλάβει την εξουσία» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε συνέντευξή του στο δίκτυο CBS για τον Κιμ. «Πολλοί --είμαι πεπεισμένος γι αυτό-- προσπάθησαν να του πάρουν την εξουσία αυτή, είτε ήταν ο θείος του είτε άλλοι. Και εντούτοις αυτός κατάφερε να διατηρηθεί σε αυτή τη θέση. Συνεπώς, σίγουρα είναι παμπόνηρος» συμπλήρωσε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ Κιμ συνάντηση ΗΠΑ Βόρεια Κορέα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ