Εξαφάνιση Μαντλίν: Γυναίκα – κλειδί, ύποπτη για τη λύση του μυστηρίου - iefimerida.gr

Εξαφάνιση Μαντλίν: Γυναίκα – κλειδί, ύποπτη για τη λύση του μυστηρίου

Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με αστυνομικές αρχές, η νέα ύποπτη θα μπορούσε να αποτελέσει το κλειδί για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν.

Όπως αναφέρουν νέα στοιχεία, η αστυνομία έχει στην κατοχή της μία ύποπτη γυναίκα η οποία θα μπορούσε να δώσει λύση στο μυστήριο.

Οι ερευνητές έχουν αναζητήσει τη γυναίκα σε ολόκληρη την Ευρώπη και σύντομα θα είναι σε θέση να την ανακρίνουν.

«Έπειτα από μήνες αδιάκοπων ερευνών, οι αστυνομικές αρχές θα μπορέσουν επιτέλους να ανακρίνουν και να πάρουν τις απαντήσεις που θέλουν, δέκα χρόνια μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν. Πρόκειται για μία κρίσιμη στιγμή, που οι αστυνομικές αρχές θεωρούν ότι θα οδηγήσει σε σύλληψη», δήλωσαν οι υπεύθυνοι που χειρίζονται την υπόθεση.

Η Μητροπολιτική αστυνομία δούλευε καιρό σε μία μυστική έρευνα με το κωδικό όνομα «Operation Grange» σύμφωνα με την οποία αναγνωρίστηκε μία γυναίκα, ως ύποπτη για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Η έρευνα για την μικρή Μαντλίν έχει κοστίσει μέχρι τώρα περίπου 12 εκατ. ευρώ και στις 3 Μαΐου συμπληρώνοντα 10 χρόνια, από την ημέρα που χάθηκε.

Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις μιλούν για μία γυναίκα, που βρισκόταν στο θέρετρο Praia da Luz, στην Πορτογαλία και μάρτυρες την είδαν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν.

«Αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις, που να μας οδηγούν σε αρνητικά αποτελέσματα, υπάρχει ακόμα ελπίδα» δήλωσε η μητέρα της Μαντλίν ΜακΚαν σε πρόσφατη συνέντευξή της στο BBC.

Έτσι εικάζεται ότι μοιάζει σήμερα η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντλίν Μακέιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ