Ενα τζιν με λάσπες, αξίας 390 ευρώ, σοκάρει το ίντερνετ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα τζιν με λάσπες, αξίας 390 ευρώ, σοκάρει το ίντερνετ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα πολεμική συζήτηση ξεκίνησε στο ίντερνετ και στα social media από τη στιγμή που το αμερικανικό πολυκατάστημα Nordstrom έβγαλε στο εμπόριο ένα τζιν γεμάτο ψεύτικη λάσπη.

Το εν λόγω παντελόνι, με φθαρμένο ύφασμα, είναι εντελώς καλυμμένο με λάσπη, σε καφετί χρώματα, και υποτίθεται ότι μιμείται τη φόρμα των εργατών, η οποία έχτισε και τον θρύλο της Αμερικής.

Η ασυνήθιστη ιδέα παρουσιάζεται ως εξής στο e-shop της φίρμας : «(Αυτό το τζιν) ενσαρκώνει το ρούχο της δουλειάς, εντελώς αμερικανικό, το οποίο είναι σημαδεμένο από την έντονη προσπάθεια. Είναι γεμάτο με λάσπη, πράγμα που δείχνει ότι δεν φοβάστε να σηκώσετε τα μανίκια και να λερώσετε τα χέρια σας».

Ενα τζιν με λάσπες, αξίας 390 ευρώ, σοκάρει το ίντερνετ [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ωστόσο, η χειρωνακτική εργασία δεν είναι πια της μόδας στην Αμερική. Το αποδεικνύει και το τουίτ του Mike Row, διάσημου παρουσιαστή στην τηλεοπτική εκπομπή «Dirty Jobs», ο οποίος έγραψε για το εν λόγω τζιν: «Αυτό δεν είναι μόδα, είναι ένα καμουφλάζ για τους πλούσιους που νομίζουν ότι η δουλειά είναι πλάκα».

Ενα τζιν με λάσπες, αξίας 390 ευρώ, σοκάρει το ίντερνετ [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Το πιο σοκαριστικό είναι το εν λόγω τζιν, αποκλειστικά για άνδρες, στοιχίζει 425 δολάρια, δηλαδή 390 ευρώ.
«Φαντάσου ότι είσαι τόσο πλούσιος που αγοράζεις τη λάσπη σου στο Nordstrom», έγραψε ειρωνικά ο δημοσιογράφος Adam Serwer στο Twitter Mazel.

Ενα τζιν με λάσπες, αξίας 390 ευρώ, σοκάρει το ίντερνετ [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Το πολυκατάστημα προτείνει και ένα μπουφάν τζιν με λάσπη, στην ίδια τιμή.

Ενα τζιν με λάσπες, αξίας 390 ευρώ, σοκάρει το ίντερνετ [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Η φίρμα PRPS, η οποία κατασκεύασε το τζιν, το υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια. Οπως εξηγεί, η υψηλή τιμή εξηγείται από την ποιότητα του υφάσματος που δεν έχει τίποτα να κάνει με τα μοντέλα που προτείνει η fast fashion και έχουν γεμίσει τους δρόμους.
Αντίθετα, καμία πληροφορία για την ψεύτικη λάσπη δεν έχει διαρρεύσει. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν το πολυκατάστημα Nordstrom ήθελε να κάνει θόρυβο, ακόμη κι αν κυλιόταν στη λάσπη, το κατάφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιν λάσπες Ίντερνετ σοκάρει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ