Εβδομάδα τελικού - Από 8.000 εισιτήρια μοιράζονται ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Εβδομάδα τελικού - Από 8.000 εισιτήρια μοιράζονται ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ρυθμούς τελικού προετοιμάζεται πλέον η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Η επιλογή του Πανθεσσαλικού γηπέδου για το στάδιο διεξαγωγής της αναμέτρησης, μπορεί να προκάλεσε αρχικά κάποιες ενστάσεις όμως όλα πλέον έχουν πάρει το δρόμο τους.

Στην τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, αποφασίστηκε κάθε ομάδα να πάρει από 8.000 εισιτήρια ενώ η ΕΠΟ θα μοιράσει περίπου 2.500 προσκλήσεις.

Αυτό σημαίνει πως περίπου 3.500 θέσεις θα μείνουν κενές προκειμένου να υπάρξουν οι «νεκρές» ζώνες ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Η αστυνομία ζήτησε να υπάρχουν τρεις «νεκρές» ζώνες και να τοποθετηθούν περισσότερα κιγκλιδώματα ασφαλείας. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, το Πανθεσσαλικό θυμίζει εργοτάξιο αφού οι υπεύθυνοι τρέχουν να λύσουν και το σημαντικότερο πρόβλημα όλων, αυτό με τις εσωτερικές κάμερες, οι οποίες δεν υπήρχαν καν στο στάδιο, μετά τον υποβιβασμό της Νίκης Βόλου από την Super League τη σεζόν 2014-2015.

Παράλληλα θα αλλαχθούν και περίπου 2.000 καθίσματα τα οποία ήταν σπασμένα ενώ έχει ήδη αρχίσει η φροντίδα του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ τελικός Κυπέλλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ