Η Μελάνια Τραμπ υπέγραψε συμβόλαιο να μην κάνει άλλο παιδί και έχει κατάθλιψη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μελάνια Τραμπ υπέγραψε συμβόλαιο να μην κάνει άλλο παιδί και έχει κατάθλιψη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την ώρα που ο σύζυγός της εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ, η Μελάνια Τραμπ στέλνει μηνύματα κατάθλιψης, γράφουν τα αμερικανικά ΜΜΕ. Η εκπρόσωπός της αναγκάστηκε να διαψεύσει.


Ολοι είδαν ωστόσο την Μελάνια Τραμπ να χάνει το χαμόγελό της στην ορκομωσία του συζύγου της. Και είναι σε όλους πλέον γνωστό ότι το ζευγάρι κοιμάται σε χωριστά υπνοδωμάτια, ακόμη κι όταν η Μελάνια επισκέπτεται τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Εχει επίσης γραφεί και ξαναγραφεί ότι η Ιβάνκα Τραμπ έχει ρίξει βαριά την σκιά της πάνω στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και διεκδικεί τον τίτλο εις βάρος της.

Η Μελάνια Τραμπ υπέγραψε συμβόλαιο να μην κάνει άλλο παιδί και έχει κατάθλιψη [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Δεν είναι τυχαίο ότι τα δύο hashtags #FreeMelania ή #SadMelania έσπασαν το ίντερνετ.
Σε ένα πρόσφατο άρθρο του, το έγκυρο περιοδικό Vanity Fair US, με τίτλο «Στην καρδιά του γάμου των Τραμπ: ο εφιάλτης της Μελάνια», περιέγραφε ότι η Πρώτη Κυρία βρίσκεται άσχημα στριμωγμένη σε έναν γάμο που την κάνει συνεχώς και πιο δυστυχισμένη.

Η Μελάνια Τραμπ υπέγραψε συμβόλαιο να μην κάνει άλλο παιδί και έχει κατάθλιψη [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Τα δημοσιεύματα είναι τόσα πολλά που η εκπρόσωπος της Μελάνια Stephanie Grisha αναγκάστηκε να δώσει συνέντευξη στο αμερικανικό Huffington Post για να τα διαψεύσει: «Το Vanity Fair επέλεξε να δημοσιεύσει όχι απλά μια ψεύτικη ιστορία, αλλά και ένα άρθρο που είναι υποτιμητικό για τις γυναίκες. Αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για ένα περιοδικό που απευθύνεται σε γυναίκες, είναι ακόμη πιο θλιβερό», δήλωσε η Stephanie Grisham, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Μελάνια Τραμπ.

Η Μελάνια Τραμπ υπέγραψε συμβόλαιο να μην κάνει άλλο παιδί και έχει κατάθλιψη [εικόνες] | iefimerida.gr 2


«Η κυρία Τραμπ είναι μια αγαπητή σύζυγος και μητέρα και πάντα βάζει την οικογένειά της πάνω από όλα, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει», πρόσθεσε η εκπρόσωπος της Μελάνια. «Είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα η οποία πιστεύει στη χώρα της και θα συνεχίσει να την υπηρετεί ως Πρώτη Κυρία με αξιοπιστία και αφοσίωση», είπε.

Η Μελάνια Τραμπ υπέγραψε συμβόλαιο να μην κάνει άλλο παιδί και έχει κατάθλιψη [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Η Stephanie Grisham, στην ίδια συνέντευξη, προσπάθησε να διαψεύσει όλα όσα γράφηκαν κατά καιρούς για την Μελάνια Τραμπ και επαναλαμβάνονται στο άρθρο του Vanity Fair. Οταν την ρώτησαν αν η Μελάνια ήθελε ή όχι να γίνει Πρώτη Κυρία, απάντησε ότι «Η κυρία Τραμπ πάντοτε στήριξε τις προσπάθειες του συζύγου της».

Η Μελάνια Τραμπ υπέγραψε συμβόλαιο να μην κάνει άλλο παιδί και έχει κατάθλιψη [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Μια άλλη φήμη που διέψευσε η Stephanie Grisham : ότι η Μελάνια Τραμπ δεν ήθελε να μείνει με τον σύζυγό της στον Λευκό Οίκο. Το περιοδικό Vanity Fair γράφει ότι ανακοινώθηκε από τον Λευκό Οίκο ότι η Μελάνια θα μετακομίσει προσεχώς, αλλά δεν έχουν γράψει ακόμη τον γιό τους Μπάρον σε σχολείο της περιοχής. Μήπως η Μελάνια Τραμπ μείνει κι άλλο στη Νέα Υόρκη με τον γιό της ώστε να συνεχίσει εκεί το σχολείο του; Λάθος, απάντησε η εκπρόσωπος: «Ακόμη μελετούν σε ποιό από τα σχολεία θα τον εγγράψουν».
Αλλά το χειρότερο έμεινε για το τέλος: το Vanity Fair αναφέρει μια έγκυρη πηγή της οικογένειας, σύμφωνα με την οποία η Μελάνια δέχτηκε πιέσεις από τον σύζυγό της να μην κάνει άλλο παιδί. «Εκείνος δέχτηκε να κάνει ένα παιδί, με τον όρο η Μελάνια να αποκτήσει ξανά το ίδιο σώμα που είχε πριν την εγκυμοσύνη», αναφέρει το άρθρο. «Πρόκειται για ένα είδος συμβολαίου», συνεχίζει το άρθρο και προσθέτει «Εκείνος ήταν αγενής μαζί της».

Η Μελάνια Τραμπ υπέγραψε συμβόλαιο να μην κάνει άλλο παιδί και έχει κατάθλιψη [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Αλλά και αυτό το σημείο το διέψευσε η Grisham, η οποία απάντησε ότι «ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν πολύ θερμός και με κατανόηση όσο εκείνη ήταν έγκυος».

Η Μελάνια Τραμπ υπέγραψε συμβόλαιο να μην κάνει άλλο παιδί και έχει κατάθλιψη [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ