Τρόμος σε πτήση προς Μπανγκόκ -19 άτομα έσπασαν χέρια, πόδια, πλευρά, από τις αναταράξεις [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρόμος σε πτήση προς Μπανγκόκ -19 άτομα έσπασαν χέρια, πόδια, πλευρά, από τις αναταράξεις [βίντεο]

Φωτογραφία: Mirror
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν σε πτήση προς την Μπανγκόκ, όταν από αναταράξεις στα 30.000 πόδια τραυματίστηκαν σοβαρά 20 άτομα, ανάμεσά τους και τρία παιδιά.

Η πτήση της Aeroflot ξεκίνησε από την Μόσχα με προορισμό την Μπανγκόκ και όλα κυλούσαν ομαλά. Ωστόσο, περίπου μία ώρα πριν το αεροπλάνο φτάσει στον προορισμό του, έπεσε σε «κενά αέρος», με αποτέλεσμα οι αναταράξεις να πιάσουν απροετοίμαστους τους περισσότερους επιβάτες.

Ακόμη και όσοι κάθονταν στις θέσεις τους και δεν ήταν όρθιοι, δεν φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας, με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν από τα καθίσματά τους ενώ το αεροπλάνο έχανε απότομα ύψους.

Σύμφωνα με την πρεσβεία της Ρωσίας στην Ταϊλάνδη, 19 άτομα χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά, χέρια και πόδια, ενώ δύο πέρασαν εσπευσμένα την πόρτα του χειρουργείου.

Το βίντεο που ανέβηκε στα social media από έναν επιβάτη είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε στο αεροπλάνο.

Ανθρωποι πεσμένοι κάτω, μερικοί έχοντας χάσει τις αισθήσεις τους και οι αεροσυνοδοί, οι οποίοι προσπαθούσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά και να ηρεμήσουν όλους τους υπόλοιπους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ