Super League: Φινάλε με νίκες για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Super League: Φινάλε με νίκες για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώθηκε, με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό να κερδίζουν στο φινάλε.

Αντιθέτως η ΑΕΚ έμεινε στην ισοπαλία στα Ιωάννινα με τον ΠΑΣ, ενώ ο Πανιώνιος ηττήθηκε εντός έδρας από τον Λεβαδειακό.

Ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με 2-0. Τα γκολ για τους «ερυθρόλευκους» σημείωσαν οι Ντομίνγκες (37΄) και Ελιονούνουσι (79΄).

O ΠΑΟΚ διέλυσε την Κέρκυρα στην Τούμπα με 5-1. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Κάτσε (30΄), Κουλούρης (32΄), Μπίσεσβαρ (45+2΄), Ουάρντα (62΄) και Πρίγιοβιτς (83΄). Το μοναδικό τέρμα της Κέρκυρας πέτυχε ο Παμλίδης στο 31΄.

Σε κλίμα αμφισβήτησης και προβληματισμού από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο με το βαρύ 0-4 από τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 την ΑΕΛ κι έκλεισε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο της Super League. Ο Λέτο στο 39΄ και ο Μπεργκ στο 49΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων.

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ που έγινε στους «Ζωσιμάδες». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λίλα στο 38΄, ενώ ο Πατίτο Ροντρίγκες ισοφάρισε στο 80΄.

Η εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό (1-2) δεν «ακυρώνει» την εκπληκτική πορεία του Πανιωνίου στην εφετινή Super League. Οι Βοιωτοί, που έχουν υποβιβαστεί, επιβλήθηκαν με 3-1 στη Νέα Σμύρνη με τα γκολ των Καραμπουέ (7΄), Μεντί (25΄) και Γιακουμάκη (87΄), ενώ για τους γηπεδούχους είχε ανοίξει το σκορ ο Ταπόκο στο 6΄.

Με νίκη γοήτρου έκλεισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο επικράτησε με 4-1 του Πλατανιά στο Περιστέρι, με τα γκολ των Ντάουντα (12΄), Ντιγκινί (42΄,75΄) και το αυτογκόλ του Σάανντο στο 90΄. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά οι Χανιώτες ο Κάργας στο 39΄.

Η Ξάνθη νίκησε εύκολα εντός έδρας την Βέροια με 3-0. Τα γκολ για τους Ακρίτες σημείωσαν οι Γιουνές (20΄, 75΄ πεν.) και Σολτάνι (45΄).

Αντίο σε μια πολύ δύσκολη σεζόν είπαν Αστέρας Τρίπολης και Ηρακλής, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο τελευταίο ματς της χρονιάς. Γκοντό και Κυριακόπουλος σκόρερ των γηπεδούχων, Ζιαμπάρης και Δώνης εκείνα του Γηραιού

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κέρδισαν, η ΑΕΚ έφερε ισοπαλία και ο Πανιώνιος ηττήθηκε στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ετσι, οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ της Super League θα έχουν την εξής βαθμολογία:

Αν επικυρωθεί τελικά η υπάρχουσα βαθμολογία (εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις που αφορούν ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών από τον Ολυμπιακό), τότε ο ΠΑΟΚ θα μπει στα πλέι-οφ με δύο βαθμούς, ένα θα έχει ο Παναθηναϊκός, ενώ χωρίς πόντο θα εκκινήσουν ΑΕΚ και Πανιώνιος.

Αναλυτικά η βαθμολογία:

  1. ΠΑΟΚ 61 – (2)
  2. Παναθηναϊκός 57 – (1)
  3. ΑΕΚ 53 – (0)
  4. Πανιώνιος 52 – (0)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ