Premier League: Η Τσέλσι φουλάρει για το νταμπλ στην Αγγλία [βίντεο] - iefimerida.gr

Premier League: Η Τσέλσι φουλάρει για το νταμπλ στην Αγγλία [βίντεο]

Φωτογραφία: Facebook/Chelsea
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασταμάτητη στον δρόμο προς το νταμπλ βαδίζει η φετινή Τσέλσι.

Οι «μπλε» του Λονδίνου έκαναν άνετο πέρασμα από την έδρα της Εβερτον (3-0) και βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League, ενώ βρίσκονται και στον τελικό του Κυπέλλου.

Πλέον, η ομάδα του Κόντε βρίσκεται στο +7 από την Τότεναμ που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές για το φινάλε.

Μετά λοιπόν από 66 λεπτά όπου είχαν απειλήσει και είχαν απειληθεί, ένα απίστευτο «τούβλο» του Πέδρο γκρέμισε το αμυντικό τείχος των γηπεδούχων και άνοιξε τον δρόμο για τη μεγάλη νίκη. Αυτή που σιγούρεψε ο Κέιχιλ στο 79’ (με κοντινή προβολή έπειτα από ασθενή απόκρουση του Στεκέλενμπουργκ σε πονηρή εκτέλεση φάουλ του Αζάρ) και μετέτρεψε σε θρίαμβο ο Γουίλιαν στο τέλος, χάρη σε ασίστ του Φάμπρεγας.

Έτσι, η Τσέλσι άνοιξε και πάλι στους επτά πόντους τη διαφορά και περιμένει ενδεχόμενη απώλεια της Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Και αυτό όμως να μη συμβεί, κράτησε το απόλυτο κουμάντο στη μάχη του τίτλου, αφού τα τρία από τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια τα έχει στην έδρα της και μάλιστα με θεωρητικά εύκολους αντιπάλους (Μίντλεσμπρο, Γουότφορντ, Σάντερλαντ).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσέλσι Premier League πρωτάθλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ