Ο Ντι Κάπριο στην πρώτη γραμμή σε διαδήλωση κατά του Τραμπ -Για την κλιματική αλλαγή [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ντι Κάπριο στην πρώτη γραμμή σε διαδήλωση κατά του Τραμπ -Για την κλιματική αλλαγή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλευρό χιλιάδων διαδηλωτών στην Ουάσινγκτον για την υπερθέρμανση του πλανήτη, στάθηκε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Στην πορεία προς τον Λευκό Οίκο, οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του Ντόναλντ Τραμπ, καταγγέλοντας την αδράνειά του στο συγκεκριμένο θέμα.

Με στόχο την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη και με συνθήματα υπέρ της «πράσινης» οικονομίας, χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στην Ουάσινγκτον, ανήμερα της 100ης μέρας του Τραμπ στην εξουσία.

Ο Ντι Κάπριο στην πρώτη γραμμή σε διαδήλωση κατά του Τραμπ -Για την κλιματική αλλαγή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μπροστάρης ήταν ο Λεοναντο Ντι Κάπριο. Ο Χολιγουντιανός σταρ κρατούσε μάλιστα ένα μικρό πανό, το οποίο ανέφερε πως «Η κλιματική αλλαγή είναι αληθινή», στοχεύοντας ουσιαστικά κατά της τοποθέτησης του Τραμπ, ο οποίος έχει αντίθετη άποψη.

Ο Ντι Κάπριο στην πρώτη γραμμή σε διαδήλωση κατά του Τραμπ -Για την κλιματική αλλαγή [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, έχει αναφέρει πως η κλιματική αλλαγή δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια «φάρσα» προκειμένου να μπει εμπόδιο στην αμερικανική βιομηχανία και την προσπάθειά της να γίνει πιο ανταγωνιστική.

Ο Ντι Κάπριο στην πρώτη γραμμή σε διαδήλωση κατά του Τραμπ -Για την κλιματική αλλαγή [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ