Ενα γράμμα στους γονείς του πρώην συντρόφου μου, που δεν έμαθαν ποτέ την ύπαρξή μου - iefimerida.gr

Ενα γράμμα στους γονείς του πρώην συντρόφου μου, που δεν έμαθαν ποτέ την ύπαρξή μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ημασταν μαζί για τρία χρόνια, αλλά εσείς δεν γνωρίζατε την ύπαρξή μου. Στην πραγματικότητα, αυτός ήταν και ο λόγος που χωρίσαμε.

Στην αρχή το καταλάβαινα. Είδα νωρίς το πλαίσο αφού ο γιος σας είχε βγει από μια μακρόχρονη σχέση. Είχε κι ένα μικρό παιδί. Προσπαθούσε να κρατήσει τα πάντα υπό έλεγχο όσον αφορά τον εγγονό σας – το να βάλει μια νέα σύντροφο στη ζωή του, ήταν δύσκολο. Το καταλαβαίνω. Στάθηκα στην άκρη και του επέτρεψα να συνεχίσει να κάνει αυτό που θεωρούσε σωστό. Θυσίασα πολλά για χάρη του και για χάρη της οικογενειακής του ζωής. Έβαλα τα συναισθήματά μου στην άκρη, παρά το γεγονός ότι με πονούσε αυτό.

Τα άλλα σας παιδά ήξεραν για μένα, όπως ήξεραν και οι φίλοι του και η πρώην σύζυγός του, αν και υποψιάζομαι ότι αδιαφορούσε για την ύπαρξή μου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ