Ουρές στο ΣΕΦ για ένα εισιτήριο του 5ου αγώνα Ολυμπιακός - Εφές - iefimerida.gr

Ουρές στο ΣΕΦ για ένα εισιτήριο του 5ου αγώνα Ολυμπιακός - Εφές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικός στον κόσμο του ΟΣΦΠ για ένα εισιτήριο του 5ου αγώνα Ολυμπιακός - Εφές.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε (2-2) τη σειρά των πλέι οφ της Eurolegue με την Εφές, ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας και πλέον η πρόκριση στο Final 4 της Πόλης θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την προσεχή Τρίτη (21:00).

Στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας επικρατεί από χθες (28/4) μεγάλος ενθουσιασμός, που μετατράπηκε σε… παροξυσμό το πρωί του Σαββάτου (29/4), καθώς σχημάτισαν μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια του Σταδίου, προκειμένου να προμηθευτούν εισιτήρια για τον τελευταίο αγώνα της σειράς.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε μέσω των λογαριασμών της στα social media η ΚΑΕ, πριν καν ανοίξουν τα εκδοτήρια, στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου βρίσκονται περισσότερα από 500 άτομα, δείγμα της δίψας του κόσμου να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και να την «σπρώξει» προς την πρόκριση στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Εφές Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ