Πώς θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα - iefimerida.gr

Πώς θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν μπαίνει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή μας, όλες αναρωτιόμαστε αν πραγματικά ενδιαφέρεται για εμάς.

Τις περισσότερες φορές είναι αρκετά δύσκολο να απαντηθεί με σιγουριά αυτό το ερώτημα, αφού υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις στις οποίες και οι άντρες είναι ευγενικοί και οι γυναίκες είναι «γλυκές», αλλά μόνο επειδή αυτός είναι ο χαρακτήρας τους ή επειδή η περίσταση το απαιτεί.

Από την άλλη πλευρά, πολλοί άνθρωποι δείχνουν ένα καλό πρόσωπο μόνο και μόνο επειδή είναι χειριστικοί ή νάρκισσοι και επιθυμούν να τραβήξουν την προσοχή και τον θαυμασμό του άλλου, χωρίς να έχουν ειλικρινές ενδιαφέρον και έλξη προς αυτόν. Πώς λοιπόν μπορούμε να διακρίνουμε αυτή τη μικρή διαφορά;

Όταν δεν γνωρίζεις κάποιον καλά, υπάρχουν μερικά στοιχεία–κλειδιά που μπορούν να δώσουν μία μικρή ιδέα για το εάν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά και επιθυμεί να γνωριστείτε καλύτερα ή απλά είναι ευγενικός.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ