Καψής: Δεν θα ναυαγήσουν οι συνομιλίες για το PSI - iefimerida.gr

Καψής: Δεν θα ναυαγήσουν οι συνομιλίες για το PSI

υπουργός Επικρατείας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και υπάρχουν ζητήματα προς επίλυση οι συνομιλίες για το κούρεμα του χρέους θα οδηγηθούν
σε επιτυχία, υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής. Ο υπουργός Επικρατείας σε ραδιοφωνική συνέντευξη του τόνισε πως η προσοχή του κυβερνητικού επιτελείου είναι στραμμένη στην συνεδρίαση του Eurogroup. Ο κ.Καψής πάντως ήταν απόλυτα σαφής στο ερώτημα αν τίθεται θέμα ναυαγίου του PSI, καθώς απάντησε «Όχι. Ασφαλώς όχι».

Για το θέμα των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, ο κ. Καψής είπε πως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ευελιξία και υπογράμμισε ότι το θέμα της ανταγωνιστικότητας είναι μείζον, σημειώνοντας ότι «δεν αντιμετωπίζουν όλοι οι τομείς της οικονομίας το ίδιο πρόβλημα ανταγωνιστικότητας».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κάλεσε τους κοινωνικούς εταίρους να επιδιώξουν να βρουν λύση στο πρόβλημα. Επισήμανε πάντως ότι δεν υπάρχουν ανέξοδες λύσεις και έφερε ως παράδειγμα την ενδεχόμενη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και την ανάγκη εξεύρεσης των αντίστοιχων πόρων για τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ